Menu Sluiten

Verse Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verse komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Komkommers Vers

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verse komkommers

contact jobs nl en de nl es ru pl fr zoek nl en de nl es ru pl fr markten vlees en gevogelte groenten en fruit vis en garnalen bloemen industrie verpakkingen logistiek artikelen over ons vpk group duurzaamheid kwaliteitscertificaten contact jobs the perfect body high quality solid board packaging home markten groenten en fruit verpakkingen voor groenten en fruit u als teler of kweker in de agfsector kent als geen ander het belang van een stevige groenten en fruitverpakking verse komkommers : vind meer info hier Smart heeft ruim jaar kennis en ervaring om deze kwetsbare producten de bescherming te geven die ze verdienen. Met onze massief kartonnen verpakkingen komen uw producten in perfecte staat aan op de plaats van bestemming. Efficint verwerkingsproces voor telers en kwekers het verpakken van verse groenten en fruit is een proces dat sne.

home over agaris producten duurzaamheid nieuws carrire contact volg ons nl fr en pl ukr home over agaris producten duurzaamheid nieuws carrire contact volg ons nl fr en pl ukr je bent hier home nieuws innovaties innovaties producten alles champignons fruit en groenten sierteelt stedelijk groen retail categorie alles bedrijf beurzen events innovaties duurzaamheid blog innovaties agaris zet met demonstratieproject verder in op innovatie lokaal circulair duurzaam en innovatief. Dat is het unieke demonstratieproject van releaf agaris en stad gent lees meer over verse komkommers Met dit project onderzochten de partners hoe lokale groene afvalstromen meer bepaald grasafval van stedelijke ruimten hergebruikt en opgewaardeerd kunnen worden tot een hernieuwbare grondstof voor potgrond. Innovat.

Feiten over Verse komkommers

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons missie en visie met onze missie samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening geeft coperatie hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling. De corebusiness blijft natuurlijk het commercialiseren van verse groenten en fruit voor haar producenten maar dienstverlening op maat wordt steeds belangrijker. En daar wil coperatie hoogstraten graag in uitblinken. De volgende jaren zal coperatie hoogstraten sterk inzetten op expertise om zo een betere informatieverstrekking en.