Menu Sluiten

Nederlandse Aardbeien

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over nederlandse aardbeien kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Aardbeien Nederlands

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Nederlandse aardbeien

nietalledaagse wijnen voor alledag de koning drinkt thuis eten pers links prijslijst wijnmakers intro de originaliteit en kwaliteit van onze wijnen is intussen ook de professionele pers niet ontgaan. Onze wijnen zijn reeds aan bod gekomen in quotde morgen magazinequot quotambiancequot quotwijntrendsquot en in de quotwijnkoopgidsquot van frank van der auwera. Hieronder houden we u op de hoogte van wat er in de vakpers over ons verschijnt. Wijnkanaal.be over erik riffel minerale rieslings met diepgang daarvoor moet je bij erik riffel zijn in het noorden van rheinhessen. Lees de lovende recensie van de riesling quarzit op wijnkanaal.be nederlandse aardbeien is gewoon uw perfecte keuze Jaargang moet hiervoor zeker niet onderdoen. Ook lezenswaardig dit artikel over de riffels in het.

cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Ik ga akkoord lees meer home bedrijf kwaliteit berry packing services logistiek duurzaam special fruit spain magazijn delsol fresh verpakking teelt producten aardbeien en bessen exotisch fruit ready to eat speciale groenten nieuws jobs contact nl en es fr berry packing services je bent hier home bedrijf berry packing services kwaliteit certificaten berry packing services logistiek duurzaam wij steunen special fruit spain magazijn delsol fresh verpakking our hub in holland berry packing services is de samenwerking tussen verschillende ervaren telers en special fruit. Het bed.

Informatie over Nederlandse aardbeien

over de vbl ons aanbod reglementen lid worden contact bridgekontakt links login clubs in je buurt kalender onlinebridge corona wat is bridge tornooien competities kampioenschappen webshop spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden De toekomst over nederlandse aardbeien Passie bridge bridgen… Wat is het hoe leer je het plezier vanaf de eerste dag met minibridge… Lees hier meer over bridge leren de microbe voor het bridgen te pakken faalangst voor dat eerste tornooi buiten je vertrouwde club waag je aan een beginnerstornooi beleef je eerste tornooi op verplaatsing starten met bridge ga voor je eerste tornooi uitslagen opsturenuitslagen clubtornooienuitslagen grote tornooienledenlijst downloaden uitslagen recente tornooien groot kersttornooi sandeman marathon begijntje sintbavo boechout swiss paren pieterman bk imp pairs halloweentornooi de kollebloem bk mixte sinjorentocht kroegentocht lier schaal vlaeymans masters leuven waasmunster brasschaat nu met extra informatie in de kijker groot bridgetornooi.