Menu Sluiten

Verkoop Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Komkommers verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop komkommers

nl fr de en dealer login home serres actiemodellen vrijstaande serres aanbouw serres orangerie verandas projecten opties amp accessoires configurator blog kenmerken contact downloads faq vind uw dealer met een serre kan je de seizoenen verlengen en planten groenten kweken die het in ons klimaat moeilijk hebben. Zelfs tijdens de wintermaanden komt een opslagplaats voor tuinmateriaal of wintergevoelige planten zeker van pas verkoop komkommers zijn zeer gewild Wanneer je voor de aankoop staat stellen zich een aantal vragen. Welk materiaal kies ik welk afmetingen moet de serre hebben wat is de beste orintatie heb ik een fundering nodig hieronder trachten wij een antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Aarzel niet om uw verkooppunt te contacteren mocht u geen antwoorden op uw vragen terugvinden https janssensalusystems.be dealers hebben jullie ook serres op maat op onze website en op webshops treft u me.

gemex fruit and vegetables import amp export home producten over ons wie zijn we troeven fotogalerij contact nederlands nederlands deutsch english welkom op de site van gemex groenten en fruit import export over ons sinds is het familiebedrijf gemex gespecialiseerd in de export van groenten en fruit. Vader moeder de zonen en medewerkers staan in voor een vlot verloop van aan en verkoop kwaliteitscontrole verlading boekhouding sinds februari is gemex verhuisd naar genk in haar nieuw gebouw waar de bureau s stockage en koeling samen onder n dak gebracht zijn. Alle producten worden bij de verschillende leveranciers en belgische groenten en fruitveilingen dagvers aangekocht en nog diezelfde dag door onze dochteronderneming acftransport met eigen koelwagens uitgeleverd. Ook de goede ligging nabij de grote fruitveilingen garandeert zeker in het aardbeienseizoen een dagvers product. De troeven van gemex zi.

Toelichting over Verkoop komkommers

over producten groenten fruit selectie nieuw promoties evenementen contact nl fr ro en items voor verder naar kassa home producten groenten komkommers prijs kg komkommers prijs kg product gemiddeld totaal uw stem geen stem id selectidhikashopmaindivname stuk kg gewicht kg items in voorraad in winkelmandje description reviews product description over we verkopen smakelijke groenten en fruit van kleine boeren. Privacybeleid gdpr voorwaarden mijn rekening producten huis groenten fruit selectie contact informatie telefoon email dit email adres wordt beschermd tegen spambots. U moet javascript geactiveerd hebben om het te kunnen zien bekijk onze keuze in verkoop komkommers Copyright rodaprozar. All rights reserved. Over producten groenten fruit selectie nieuw promoties evenementen contact .