Menu Sluiten

Verkoop Verse Kersen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop verse kersen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Kersen Verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop verse kersen

shop onze hoeveproducten onze specialiteiten tweede hands contact cart je winkelmand is momenteel leeg. Welkom hoeve van loock hoeve van loock heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het bereiden van hoeveproducten. De verse melk die dagelijks aangeleverd wordt door een tal koeien wordt verwerkt tot een uitgebreid gamma aan hoeveproducten. Al deze kwaliteits hoeveproducten worden door hoeve van loock te koop aangeboden in thuisverkoop op de openbare markt. Online webshop vanaf nu kan je ook online bestellingen plaatsen de bestellingen die je online maakt kunnen dezelfde of de volgende dag afgehaald worden en daar cash betaald worden verkoop verse kersen schatting aanvragen Als je voor . Uur besteld kan je de producten nog dezelfde dag afhalen voor . Uur opties selecteren brie gr euro ndash euro opties selecteren cacao melk l eu.

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons missie en visie met onze missie samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening geeft coperatie hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling De verscheidenheid van verkoop verse kersen De corebusiness blijft n.

Kennis over Verkoop verse kersen

faq contact nlfren home het gamma de recepten nieuws de hervekaas bob de kaasmakerij herve socit de recepten naar de recepten terugkeren voorgerecht flapjes met bouquet des moines en kersen moeilijkheidsgraad bereiding minuten kooktijd minuten downloaden ingredinten voor personnen valdieu bouquet des moines vel kantenklaar bladerdeeg g kersen verse of uit bokaal goed uitgelekt koffielepels balsamicocrme ei peper bereiding verwarm de oven voor op th. c ontpit en snij de kersen in stukjes laat ze heel wanneer het kleine kersen uit bokaal zijn. Snij de schijf bladerdeeg in . Snij de bouquet des moines in dikke halve schijven. Leg er n op elke driehoek deeg. Voeg d.