Menu Sluiten

Verkopen Verse Groenten En Fruit

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkopen verse groenten en fruit kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verkopen Verse Groenten En Fruit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkopen verse groenten en fruit

log in aanvragen offerte items bekijken log in vragen bel ons op toggle navigation home producten leveringen cash carry contact devlieger is uw groothandel gevestigd in knokkeheist onze cash amp carry is open voor zowel professioneleals particuliere klanten. Wij leveren dagelijks aan onze professionele klanten in een ruime regio in de provincies westvlaanderen oostvlaanderen en zeeland.onze professionele klanten bestaan uit horeca catering slagers bakkers buurtwinkels supermarkten ziekenhuizen rusthuizen scholen voedingsindustrie … wijbieden onze klanteneen totaalgamma aan dat bestaat uit droogvoeding verpakte verse voeding diepvriesvoeding dranken verse groenten en fruit verse paling verse mosselen en een ruim assoriment aan nonfood artikelen verkopen verse groenten en fruit voor meer omzet Voor onze verse groenten en fruit kiezen wij uitsluitend de beste kwaliteit beschikbaar op de ma.

over ons nieuws nl fr home graszoden aardappelen frietjes groenten en fruit onze winkel contact facebook aardappelen frietjes aardappelen verse frietjes onze belgische trots postelgras de fijne frietjes ambachtelijke kroketten purees aardappelen frietjes ambachtelijke kroketten purees als uitbreiding op ons aardappelgamma bieden wij sinds enkele jaren ook verse ambachtelijk kroketten aan Belangstelling i n verkopen verse groenten en fruit Samen met een partner zijn we op zoek gegaan hoe we een kwaliteitsvolle kroket kunnen produceren die door iedereen gesmaakt wordt. Onze aardappel kaas en garnaalkroketten zijn dan ook erg geliefd. Aardappelkroket verpakt per of stuks aardappelpuree natuur spinazie of wortelpuree de aardappelkroketten zijn vers gemaakt dubbel gepaneerd. We verkopen ze in verpakkingen van stuks stuks en stuks. We bieden ook de puree natuur of groentepure.

Bericht over Verkopen verse groenten en fruit

wekelijks nieuwe reclamefolders van belgische supermarkten en winkels op zoek naar een folder van lidl dan ben je hier op de juiste plek lidl is een duitse keten van discount supermarkten met meer dan filialen in belgi en luxemburg. De medewerkers van lidl zetten zich dagelijks in om verse groenten fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De winkels van lidl zijn vooral populair bij mensen die voordelig willen winkelen zonder in te boeten op kwaliteit. Centraal staat de klant en haar veranderende behoeften. Zo heeft lidl ook een webshop waar je online nonfood artikelen en wijn kan kopen en deze bij je thuis kan laten bezorgen. Lidl aanbiedingen van de week lidl folder week middot .. .. Blader door deze.