Menu Sluiten

Verkoop Verse Aardbeien

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop verse aardbeien kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Aardbeien Verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop verse aardbeien

zavelstraat sintulrikskapelle infotertholen.be home groenten en fruit diensten bestellen en leveren privacy policy contact nederlands franais uw specialist in groenten en fruit contacteer ons bestellen en leveren bestelling plaatsen u kunt uw dagverse groenten en fruit bestellen via telefoon fax of mail. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we uw bestelling voor middernacht dienen te ontvangen om de volgende ochtend te kunnen leveren verkoop verse aardbeien vlug rendement Voorgesneden groenten en fruitsalades dient u voor .u te bestellen om de volgende dag te leveren. Wanneer leveren wij dagelijkse levering van maandag tot en met zaterdag uur van de levering in samenspraak met de klant. Op zondag en feestdagen zijn we gesloten. Tertholen verzorgt vanuit bru.

menu skip to content welkom over ons wijnspijs wijnen frankrijk itali spanje oostenrijk portugal argentini chili zuidafrika australi nieuw zeeland gintonic whisky verse thee wat doen we degustaties wijnaankoop begeleiding relatiegeschenken contact search for welkom verse thee ondertussen is verse thee helemaal ingeburgerd in onze westerse samenleving. Een heerlijk tasje ginger passion een groene thee met gember kaneel sinaasappelschil kardemom zonnebloembloesem en zwarte peper om s ochtends wakker te worden een homemade oolong icetea in de zomer een lekker kopje onthaasten een groene thee met sint janskruid en valeriaan voor het slapengaan we hebben voor ieder wat wils witte the.

Het terrein van Verkoop verse aardbeien

home winkel professionelen bestel contact professionelen groothandel fresh food zorgt voor dagverse groenten en fruit voor buurtwinkels hoevewinkels bedrijven en zorginstellingen. Voor grote hoeveelheden van ons vers en kwalitatief aanbod ben je bij fresh food aan het juiste adres. Zo werken we steeds op vraag van onze klanten en kun je grote hoeveelheden bestellen. Met onze dagelijkse leveringsschema s bevoorraden we steeds je winkel bedrijf of zorginstelling. Fresh food zorgt altijd voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindgebruiker Aandacht over verkoop verse aardbeien Hiervoor rijden we dan ook dagelijks voor dag en dauw naar de veilingen en importcentra s. Bekijk ons aanbod en bestel je voorraad op onze webshop horeca service met onze horecaservice staan we paraat voor restaurants frituren broodjesbars tavernes je bestelt de hoeveelheid groenten en fruit die je zaak nodig heeft en wij zorgen voor een levering op maat van je horecazaak. Bij ons kun je een uitgebreide waaier aan groenten en fruit inclusief alle specialite.