Menu Sluiten

Veiling Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Komkommers Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling komkommers

geschiedenis in is dbs nv opgericht door gunther de boelpaep en dominique severijns beiden reeds lange tijd actief in de agfsector. Klantencontact door persoonlijke service kwaliteit aan een concurrentile prijs flexibiliteit en een sluitende logistiek zijn geen loze begrippen voor dbs nv veiling komkommers prijs aanvragen Reeds van bij de aanvang hebben we beroep kunnen doen op enkele zeer capabele en attente medewerkers. de verpakkingsopdrachten worden uitbesteed aan gespecialiseerde verpakkingsbedrijven uit de buurt. de logistiek wordt in eigen huis geregeld maar wordt uitbesteed aan enkele zeer trouwe en correcte transporteurs. mede hierdoor zijn we kunnen uitgroeien tot een belangrijke speler in de groenten en fruit sector. V.

home over gerdo onze producten onze werking contact gerdo groenten amp fruit ce site en franccedilais rsaquo over gerdo gerdo werd opgericht door gerard dobbels en zoon carlos dobbels in als conservenfabriek. Geleidelijk aan werd overgestapt naar het verhandelen van verse groenten voor de industrie. eind de jaren vervoegde de derde generatie dobbels stefaan het bedrijf. Voor het eerst werd prei gexporteerd naar frankrijk voor de verse markt. Stefaan wist het klantenbestand en het assortiment uit te breiden en het bedrijf exporteert naar diverse landen. Alle groenten en fruit die wij aanbieden worden aangekocht op de belgische veilingen volgens het simultaan kloksysteem. Dit betekent dat de producten op de veiling in roeselare reoveiling de veiling in mechelen bel orta en de veiling in hoogstraten op hetzelfde moment aangeboden worden. Daarnaa.

Meer info over Veiling komkommers

gemex fruit and vegetables import amp export home producten over ons wie zijn we troeven fotogalerij contact nederlands nederlands deutsch english welkom op de site van gemex groenten en fruit import export over ons sinds is het familiebedrijf gemex gespecialiseerd in de export van groenten en fruit. Vader moeder de zonen en medewerkers staan in voor een vlot verloop van aan en verkoop kwaliteitscontrole verlading boekhouding sinds februari is gemex verhuisd naar genk in haar nieuw gebouw waar de bureau s stockage en koeling samen onder n dak gebracht zijn Het voorruitzicht van veiling komkommers Alle producten worden bij de verschillende leveranciers en belgische groenten en fruitveilingen dagvers aangekocht en nog diezelfde dag door onze dochteronderneming acftransport met eigen k.