Menu Sluiten

Paprikasorteerinstallatie

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over paprikasorteerinstallatie kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Sortering Paprika

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Paprikasorteerinstallatie

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen paprikasorteerinstallatie passend voor uw onderneming bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de werking paprikasortering de paprikasorteerinstallatie bij coperatie hoogstraten cv bestaat uit twee volwaardige sorteerlijnen. Dat betekent twee aanvoersystemen twee sorteermachines en twee automatische verwerkingsinstallaties. uniek is de hoge graad van automatisering zoals de afvoer van lege boxen en de mate waarin de verschillende machines gecombineerd werden tot n homogene installatie wat bedoelen we met paprikasorteerinstallatie Beide so.

.

Kennisgeving over Paprikasorteerinstallatie

.