Menu Sluiten

Keuring Kwaliteit Aardbeien

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over keuring kwaliteit aardbeien kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Aardbeien kwaliteit keuring

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuring kwaliteit aardbeien

nederlands home ik ben een consument ik ben een producent ik ben een handelaar over bfv contacteer ons links openingsuren nieuws jobs certificaten bfv extranet verpakking services promotie documenten lastenboeken leveren keuring merkenbeleid marketing bio ik ben een producent merkenbeleid merkenbeleid via haar merken creeumlert de bfv een toegevoegde waarde voor het fruit. Wij garanderen een gezond hygieumlnisch en veilig product waar de consument blindelings in kan bijten keuring kwaliteit aardbeien zorgt voor een snelle ROI Ook al omdat het zo lekker en zo milieuvriendelijk mogelijk is. Maar ons fruit wordt bovendien door de cooumlperant met arbeidsvreugde geteeld en dat zie je. Elk merk is de synthese van deze algemene waarden en een aantal zeer specifieke waarden. Truval aan de top in belgieuml enkel het allerbeste fruit appels peren aardbeien bessen en kersen goed voor zorsquon.

cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Ik ga akkoord lees meer home bedrijf kwaliteit berry packing services logistiek duurzaam special fruit spain magazijn delsol fresh verpakking teelt producten aardbeien en bessen exotisch fruit ready to eat speciale groenten nieuws jobs contact nl en es fr je bent hier home disclaimer disclaimer deze website is eigendom van special fruit nv adres maatschappelijk zetel europastraat ndash meer telefoon ndash email infospecialfruit.be ondernemingsnummer btw be door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden Het uitpluizen van keuring kwaliteit aardbeien Intellectuele eigendomsrechten de inhoud van deze site met inbegrip van de.

Interesse in Keuring kwaliteit aardbeien

producten hard fruit zacht fruit zomergroenten wintergroenten ureka fresh certificaten transport language nederlands fran ais deutsch english contact ligging nieuws ons bedrijf home zacht fruit aardbeien kersen bessen pruimen bessen rode bessen hoe gebeurt de sortering van rode en witte bessen sortering van rode en witte bessen gebeurt naar presentatie versheid en lengte van de trossen. Gezien het groot aantal varieumlteiten zullen bessen met dezelfde kleur en vorm samengevoegd worden. Onderscheid wordt gemaakt tussen bleek en donkergekleurde varieumlteiten. De bleke krijgen code lk de donkere dk naast de kwaliteitskeuring. Blauwe bessen hoe gebeurt de sortering van blauwe bessen sortering van blauwe bessen gebeurt naar presentatie versheid en dikte van de vruchten. Gezien het groot aantal varieumlteiten zullen bessen met dezelfde kleur en vorm samengevoegd worden. Braambessen hoe gebeurt de.