Menu Sluiten

Verkoop Verse Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop verse komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Komkommers verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop verse komkommers

contact jobs nl en de nl es ru pl fr zoek nl en de nl es ru pl fr markten vlees en gevogelte groenten en fruit vis en garnalen bloemen industrie verpakkingen logistiek artikelen over ons vpk group duurzaamheid kwaliteitscertificaten contact jobs the perfect body high quality solid board packaging home markten groenten en fruit verpakkingen voor groenten en fruit u als teler of kweker in de agfsector kent als geen ander het belang van een stevige groenten en fruitverpakking. Smart heeft ruim jaar kennis en ervaring om deze kwetsbare producten de bescherming te geven die ze verdienen. Met onze massief kartonnen verpakkingen komen uw producten in perfecte staat aan op de plaats van bestemming verkoop verse komkommers bestellen Efficint verwerkingsproces voor telers en kwekers het verpakken van verse groenten en fruit is een proces dat snel en gestroomlijnd moet gebeuren. Wij kennen uw behoeften op het gebied van flexibiliteit en leveren maatwerk voor een efficinte verwerking van uw verse producten. Van plano verpakkingen tot gebruiks.

menu privevents wist u dat meer dinsdag vrijdag dinsdag zaterdag zondag maandag privevents reserveer het abc van faim fatale a b c d e f g h i j k m l m n o p r s t u v w x y z a frans topinambour afgeleid van tupinambas een braziliaanse stam engels jerusalem artichoke engelse vervorming van girasole italiaans voor zonnebloem waarvan de plant familie is. Nederlands aardpeer peer in de aarde Informeer je over verkoop verse komkommers Gelukkig zijn we in de keuken wel creatief. iedereen die zonder voorkennis voor de eerste maal een kalfslapje alla milanese bestelt vraagt zich af waarom er een wiener schnitzel in zijn haar bord ligt. Het paneerprincipe werd door de oostenrijkse garnizoenen in itali gemporteerd en nadien gaf zowat elke italiaanse stad zijn naam aan het gerecht. Zullen we het dan maar wiener la gantoise noemen in de christelijke iconografie is de amandel het symbool van de reinheid van de maagd maria.

Mededeling over Verkoop verse komkommers

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons nieuws coperatie hoogstraten geeft digitaal startschot voor het nieuw seizoen traditioneel opent coperatie hoogstraten het seizoen op een feestelijke manier. Dit jaar ziet de opening er weliswaar anders uit maar daarom niet minder feestelijk. Met de digitale versienemen we alle stakeholders mee in het verhaal van coperatie hoogstraten het verhaal geschreven door verschillende telers. bekijk volledig artikel coperatie hoogstraten hartverwar.