Menu Sluiten

Veilingen Groenten En Fruit

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veilingen groenten en fruit kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Veilingen Groenten En Fruit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veilingen groenten en fruit

lekker verrassend een selectie van fruitlinks op het web import export info merknamen gebruike afkortingen citcitrusvruchten hhardfruit zzachtfruit grgroenten us nl f cl b … Land van herkomst ilisrael duda citus aardbei startpagina nl regio val de loire hampz f la pomme hf veiling inco b veiling profruco b veiling hoogstraten hzb veiling zundert nl pink lady hf kiwibes zb granaatappel es frutaria cithzsp eat by colours mehadrin tnuport export citzgril export uit israel zuidafrika zuid amerika vanlangenaker hb naam land produkt beschouwing tip lekker goed surcouf een gezond bedrijf fruit surcouf .

welkom bij de limburgse tuinbouwveiling intranet login menu home de veiling vandaag medewerkers infrastructuur werking kwaliteit export aanbod informatie faq links nieuws contact telefoon openingsuren email infoltv.be groeten lorem ipsum limburgse tuinbouwveiling aanbod groenten groenten flandria is heacutet belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Het garandeert milieubewuste teelt kwaliteit en versheid. Enkel producten van topkwaliteit met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk krijgen het flandrialabel toegekend. Het verhaal van flandria begon met tomaten en witloof veilingen groenten en fruit gespecialiseerde bedrijven Ondertussen zitten er al verschillende groenten en fruit onder het label. Enerzijds bestaat het assortiment uit typisch belgische vollegrondsgroenten zoals witloof spruiten en asperges. Anderzijds siert het kwaliteitslabel ook meer lsquozuidersersquo groenten zoals paprika courgette en aubergine bent u geïnteresseerd in veilingen groenten en fruit Die worden bij ons in de serre geteeld. Klik hier voor het overzicht van de flandria groenten overz.

Het laatste nieuws over Veilingen groenten en fruit

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons historiek heden in introduceert coperatie hoogstraten eennieuwe missie en nieuwe waarden.meer dan ooit wil de coperatie een kwaliteitsreferentie zijn en een expert in groenten en fruit. Met het merk hoogstraten home of quality toont coperatie hoogstraten zich als betrouwbare partner binnen de sector. de komende jaren zet coperatie hoogstraten cv verder in op het aantrekken van ervaren personeel met bijzondere aandacht voor kansengroepen diepteinvesteringen in infrast.