Menu Sluiten

Verkoop Verse Bessen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop verse bessen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Bessen Verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop verse bessen

overslaan en naar de inhoud gaan slagerijtraiteur fonteyne main navigation traiteur vers vlees charcuterie take away presentatie contact plaats een online bestelling binnenkort zoeken zoeken vers vlees kruimelpad home vers vlees rund wild kipkalkoen barbecue varken gourmet lam fondue kalf steengrill paard tepanyaki elk product voldoet uiteraard aan de strengste kwaliteitseisen zoals ook in onze slagerij afdeling. Wij zijn een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. Maarten is heel selectief in aankoop van vers vlees en koopt steeds topkwaliteit aan in karkas verkoop verse bessen zorgt voor een snelle ROI Hij laat het vlees rijpen op een traditionele manier waardoor het zachter en smaakvoller wordt. In ons aanbod.

home over jan gevers bedrijfsprofiel company profile profile de firme missie brc bio food center jan gevers contact producten productassortiment all bak distributie voorstelling transport logistiek verkoopkanalen studio jan gevers vacatures belgian bakery society informatie bbs verkoopvoorwaarden algemene verkoopvoorwaarden conditions de vente general sales conditions verkaufsbedingungen privacy policy abrikozen horeca aanbod coronamaatregelen nl fr en home producten diepvriesfruit frambozen meeker diepvries de mooiste meeker frambozen werden voor u geselecteerd en gelijkmatig gesorteerd. Deze frambozen met herkomst chili frankrijk of servi werden drie maal manueel genspecteerd voor het invriezen en opnieuw gesorteerd na het invriezen. van de frambozen zijn.

Kennis over Verkoop verse bessen

meningen markten balieblog nieuws contact home producten productie winkel boerderij bezoek shop home producten productie winkel boerderij bezoek meningen markten balieblog nieuws contact shop streekproducten voor onze hoevewinkel hebben wij gezocht naar collegarsquos streekproducenten die voor ons een passende aanvulling kunnen betekenen. Het zijn stuk voor stuk ambachtelijke bereiders die hun stiel met passie uitoefenen veelal gaat het om familietradities of recepten van vader op zoon. Het levert tal van authentieke smaken op en wij helpen die met plezier verkopen in onze hoevewinkel. Meestal hebben ze ook een rechtstreekse link met onze kazen bijvoorbeeld de mosterd van wostyn. Ons assortiment jamjam het assortiment bestaat uit confituur met en zonder suiker en is in verschillende smaken verkrijgbaar in onze hoevewinkel Ons aanbod van verkoop verse bessen Belle chvre verse geitenkaas natuur met zalm of met spek. Smeerbare geitenkaas bruschetta bieslook honing en veenbessen geitenkaas in bladerdeeg met zalm of spek fijne aperorolletjes met zwartewoudham de polle jonge en oude geitenkaas occasio.