Menu Sluiten

Veiling Tomaten

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling tomaten kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Tomaten Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling tomaten

home over ons registreer login nl fr onze producten nieuws contact info leveranciers info leveranciers exclusief bij biofresh certificaten iso veelgestelde vragen merken lactosevrij suikervrij glutenvrij vegetarisch toon alle antwoorden verberg alle antwoorden video witloofboer marc youtu.be duliyenkmry de klispoel de klispoel gevestigd aan de voet van de stuwwal bij nijmegen nl en uitkijkend over de ooijpolder ligt de klispoel. Opgericht in is het bedrijf nog steeds de enige waterkerskwekerij in nederland. Waterkers is een streekgebonden product en groeit in de natuur in stromend beekwater. Er zijn maar weinig plaatsen in nederland waar dat voorhanden is. Vanwege de ligging in een kwetsbaar natuurgebied n uit idealistisch oogpunt is de klispoel volledig biologisch veiling tomaten binnen ieders budget Om een zo vers mogelijk product te kunnen leveren wordt de groente s morgens geoogst en dezelfde dag op het bedrijf zelf verpakt desgewenst in een consumentenverpakking. Waterkers in elk .

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de werking verkoopsystemen niet elk product is gebaat met dezelfde verkooptechniek. Maar het doel blijft altijd verkopen tegen de best mogelijke prijs in totale transparantie. Via de klok of bemiddeling laten we vraag en aanbod spelen zo bent u zeker van een transparante en marktconforme prijs. Uniek in de wereld klokverkoop eerst worden alle producten gekeurd en ingedeeld in uniforme kwaliteitsblokken wenst u meer informatie over veiling tomaten na koeling worden de producten samen met die van de andere vlaamse veilingen aangeboden via si.

Het laatste nieuws over Veiling tomaten

overslaan en naar de inhoud gaan home pos amp displays bedrukte dozen verzenddozen vouwdozen enkelgolfs vouwdozen dubbelgolfs witte dozen drukwerkdozen palletdozen autolock dozen boekverpakkingen bodem en deksel postdozen longboxen brievenbusdozen massief kartonnen verpakkingen agf wijngeschenkverpakkingen wijnverpakkingen geschenkverpakkingen eindejaar wie contact ecommerce dozen outlet nl fr verpakkingen voor aardappelen groenten en fruit verpakkingen voor aardappelen groenten en fruit de beste verpakking voor uw aardappelen groenten en fruit of kortweg agf is doorgaans een praktische en stevige verpakking. Karton is daarbij ideaal het is licht stapelbaar en recycleerbaar. Of indien gewenst in een unieke vorm waardoor uw product een echte eyecatcher wordt. Meest gevraagd zijn stapeltrays en kleinere verpakkingsschaaltjes maar .