Menu Sluiten

Verse Pepers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verse pepers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Pepers Vers

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verse pepers

skip navigatie contact menu index home menu pizza s soepen voorgerechten deeggerechten vleesgerechten visgerechten menu s nagerechten dranken openingsuren reserveren route a a a deeggerechten spaghetti alla carretiera knoflook peterselie olie spaanse pepers spaghetti alla napolitana tomaat knoflook basilicum spaghetti bolognese vleessaus tomaat spaghetti alla carbonara roomsaus met spek ei knoflook peper spaghetti vegetariana vegetarische spaghetti tomatensaus tagliatelle ai funghi plat deeg met champignons roomsaus maccheroni bolognese vleessaus en tomaat maccheroni napolitana tomaat en knoflook basilicum tortellini al ragu deegrolletjes met ragou saus en tomaat spaghetti alle vongole venusschelpen tomaat en knoflook lasagna deeglagen met kaas ham roomsaus en tomaat canneloni deegrolletjes met gehakt en r.

seing thai supermarket uw thaise supermarkt te antwerpen menu spring naar de inhoud home assortiment conserven diepvries dranken droogwaren japanse producten verse pepers zijn zeer gewild rijst sauzen pasta snacks specerijen non food promoties verse groenten en fruit contact plan webshop speciale openingsuren december nieuws groenten fruit wij importeren zelf wekelijks onze verse thaise groenten en fruit om ons te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit daarnaast voorzien wij dagelijks verse sojascheuten tofuen hebben we een gamma aan chinese groenten bekijk ook eens verse pepers Of laat u eens verleiden door onzelekkere vers gereedgemaakte desserts in de winkel. In onze koeling kan u ook steeds gedroogde vissoorten vinden. Al de benamingen van de groenten en fruit staan in het engels. Als u op de foto klikt komen dethaiseenlatijnsebenamingen er onderaan de foto ook bij. U .

Gegevens over Verse pepers

home concept producten kwekerij blog contact nl fr en kweken importeren verpakken wie bij taste up werkt heeft geen blauw maar groen bloed. En staat iedere dag vroeg op om onze verse kruiden salades pepers en eetbare bloemen te kweken importeren en verpakken. Dat voor groothandels verwerkings foodbox en retailbedrijven binnen de agfsector. Niet alleen wij beweren dat onze producten vers zijn. Ook onze ifs food en ifs broker certificaten tonen aan dat we met de grootste zorg voor kwaliteit en hygine te werk gaan. Waarom kiezen voor taste up lekkere unieke producten. Onze producten proef je niet maar je beleeft ze. Als foodlover en kok vind je hier de allerlekkerste kruiden salades pepers en eetbare bloemen die niet meteen voor.