Menu Sluiten

Smaakvolle Aardbeien

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over smaakvolle aardbeien kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Aardbeien Smaakvol

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Smaakvolle aardbeien

home nieuws bloemen tuinaanleg hobby tuinbouw prof. Aardbeienteelt prof. Tomaten komkommer paprikateelt tomatenteelt komkommerteelt paprikateelt contact home nieuws bloemen tuinaanleg hobby tuinbouw prof. Aardbeienteelt prof. Tomaten komkommer paprikateelt tomatenteelt komkommerteelt paprikateelt prof. Aardbeienteelt contacteer ons hesco meerseweg meer emailprotected maandag vrijdag u u u u zaterdag u u u u zondag gesloten de lekkerste aardbeien waardevolle waterbehandelingen voor planeet en plant water en tuinbouw zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden. Net zoals planten geen dag zonder kwalitatief irrigatiewater kunnen kunnen tuinliefhebbers of tuinmannen niet zonder een gemakkelijk en efficint watersysteem dat perfect afgestemd kan worden op de gewassen smaakvolle aardbeien zorgt voor een snelle ROI De waterbehandelingen van hesco staan dan ook garant voor een optimaal onderhoud van al uw verschillende teelten. Onze waterwerken gebeuren steeds milieuvriendelijk en met respect voor natuur mens en dier. De meest smaakvolle aardbeien een.

skip to main content take away bekijk het menu bestellen voor afhaal bestellen voor levering of bestel op .. Tussen h en h of bestel ter plaatse bekijk het menu home menu cocktailbar reservaties info menu cafe latino cocktailbar amp restaurant home menu cocktailbar reservaties info menu bestel hier om af te halen welkom in caf latino caf latino voelt als vakantie… Een relaxte setting en goed gezelschap zwoele bolero s en meeslependesalsa deuntjes op de achtergrond te gekke kleurrijke cocktails in de hand lekkere gerechtjes barstensvol smaak gensprireerd op de mexicaanse keuken op je bord een warm gevoel in je hart perfect toch daar doen wij het voor veel plezier ann amp viviana xxx owners passionate about mexican food amp hospitality ann amp viviana latino menu lekkeren smaakvol genspireerd op de kleurrijke mexicaanse keuken de pittigheid van onze huisbereide gerechtjes varieert maar is een beetje aangepast naar onze gewoontes voorgerechten guacamole the original dagelijks .

Gegevens over Smaakvolle aardbeien

home over agaris producten duurzaamheid nieuws carrire contact volg ons nl fr en pl ukr home over agaris producten duurzaamheid nieuws carrire contact volg ons nl fr en pl ukr je bent hier home producten fruit en groenten fruit en groenten standaard en opmaatgemaakte organische substraten voor nog meer smaakvolle en duurzame gewassen Wat omvat smaakvolle aardbeien Zacht fruit onze producten zijn essentieel voor professionele telers van zacht fruit zoals aardbeien blauwe bessen en frambozen. Daarom geven we onze klanten advies over het meest geschikte substraat en ontwikkelen elke keer een product dat afgestemd is op hun specifieke behoeften. Lees meer groenten en kruiden we helpen groentetelers om van elke oogst een succes te maken. We ontmoeten ze op regelmatige basis en brengen hun behoeften in kaart. We volgen de prestaties van onze groeimedia op nemen stalen en sturen waar nodig bij. Onze experten gebruiken de verkreg.