Menu Sluiten

Verse Groenten En Fruit

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verse groenten en fruit kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Groenten En Fruit Vers

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verse groenten en fruit

over ons nieuws nl fr home graszoden aardappelen frietjes groenten en fruit onze winkel contact facebook heerlijk aardappelen amp frietjes met jaar ervaring in de aardappelteelt kennen we ondertussen de knepen van het vak. We kweken onze aardappelen dan ook met de meeste zorg verse groenten en fruit zijn zeer gewild Met een totale oppervlakte van meer dan ha mogen we ons tot n van de grotere aardappeltelers van belgi noemen. Het grootste deel gaat naar de verwerkende industrie maar we verwerken ook een deel van de aardappelen zelf en we bieden ze ook te koop aan in onze winkel. We beschikken ook over een aardappelsnijderij. Zo bieden we geschilde aardappelen en vers gesneden frietjes aan zowel aan particulieren in onze winkel als aan de horeca. Doordat we zelf aardappelen telen op grote percelen kun.

ardo contact downloads jobs nl fr en de es it ru zoeken home over ardo producten duurzaamheid recepten over vriesvers nieuws events general.header.menu more vriesvers natuurlijk vriesvers natuurlijk hoe bereiden nutritionele waarden en vitamines veelgestelde vragen u denkt misschien niet meteen aan vriesverse groenten kruiden en fruit het is nochtans een voor de hand liggende keuze. Vriesverse groenten kruiden en fruit hebben immers een belangrijke troef ze behouden maximaal hun voedingswaarde omdat ze meteen na het oogsten worden ingevroren. Daarom is hun kleur structuur en smaak overwegend rijker dan die van verse groenten en bevatten ze ook meer vitamines. Ardo s vriesverse groenten kruiden en fruit hebben niet alleen een con.

Het laatste nieuws over Verse groenten en fruit

gesneden groenten fruit nietversneden groenten fruit aardappelproducten paprika s voor brochettes over allgro inloggen seizoenskalender contact nieuws nl fr de seizoenskalender contact nieuws nl fr de groothandel en versnijderij van groenten en fruit bel menu gesneden groenten fruit nietversneden groenten fruit aardappelproducten paprika s voor brochettes over allgro inloggen home paprika s voor brochettes paprika s voor brochettes bent u een industrile vleesverwerker op zoek naar verse paprikapartjes voor brochettes bent u een industrile vleesverwerker op zoek naar verse paprikapartjes voor brochettes aarzel niet ons te contacteren het manueel versnijden van paprika s is een tijdrovende karwei Ons aanbod van verse groenten en fruit Daarom neemt allgro de verwerking hier van over zo creert u meer tijd voor wat echt telt verse lekkere brochettes maken wij garanderen u een voedselveilig en kwaliteitsvol product tegen een eerlijke prijs. Indien u hierover meer informatie wenst aarzel niet ons te contacteren. Interesse in ons aanbod bent u grootkeuken cateringbe.