Menu Sluiten

Veiling Verse Kersen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling verse kersen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Kersen Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling verse kersen

direct naar de inhoud over clafru contact nl en fr de es it your premium partner for belgian quality fruit vegetables belgische kwaliteitsaardbeien de aardbei is niet zomaar ons favoriete fruit het is onze passie. En die passie groeit al sinds . Zo sloeg de vonk over van vader op zoon n breidde ons team een paar jaar geleden uit met een derde collega. In de vroege uurtjes vind je ons op de veiling in hoogstraten. Hier beoordelen we ieder lot aardbeien dat binnenkomt zelf gezien geroken en goedgekeurd. Dat is ons kwaliteitslabel bij clafru dankzij deze uitgebreide controle zorgen we ervoor dat de ingekochte aardbeien precies voldoen aan de wens van onze partners n aan de strengste normen. Certificaten zoals global gap fssc en qs inclusief.

home winkel professionelen bestel contact professionelen groothandel fresh food zorgt voor dagverse groenten en fruit voor buurtwinkels hoevewinkels bedrijven en zorginstellingen. Voor grote hoeveelheden van ons vers en kwalitatief aanbod ben je bij fresh food aan het juiste adres. Zo werken we steeds op vraag van onze klanten en kun je grote hoeveelheden bestellen. Met onze dagelijkse leveringsschema s bevoorraden we steeds je winkel bedrijf of zorginstelling veiling verse kersen prijs Fresh food zorgt altijd voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindgebruiker. Hiervoor rijden we dan ook dagelijks voor dag en dauw naar de veilingen en importcentra s Onze aanbeveling m.b.t. veiling verse kersen Bekijk ons aanbod en bestel je voorraad op onze webshop horeca servi.

Berichtgeving over Veiling verse kersen

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons missie en visie met onze missie samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening geeft coperatie hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling. De corebusiness blijft natuurlijk het commercialiseren van verse groenten en fruit voor haar producenten maar dienstverlening op maat wordt steeds belangrijker. En daar wil coperatie hoogstraten graag in uitblinken. De volgende jaren zal coperatie hoogstraten sterk in.