Menu Sluiten

Groenten En Fruit Veilen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over groenten en fruit veilen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Veilen Groenten En Fruit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Groenten en fruit veilen

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr zoek search contact retaildetail be retaildetail nl retaildetail eu abonnementen bedrijf registreer hier inloggen retailnews categorien food fashion wonen elektro drogmetica diy home vastgoed algemeen meer blog innovaties retaildesign info contacteer ons adverteren retailtv retailevents retailhub retailhunts retaildata retail news mode wonen elektronica drogmetica diy amp home vastgoed algemeen food retailtv retail hunts retail hub retail events retaildata food food foodmaker lanceert onbemande shops gezonde oplossing voor de hybride werkplek de mix van thuis en kantoorwerk vergt een nieuwe kijk op het bedrijfsrestaurant. Foodmaker ontwikkelt slimme n gezonde alternatieven voor de verguisde snackautomaat met de smartphoneapp in de rol van gezondheidscoach groenten en fruit veilen voor meer omzet Raquo lees verder food supermarkten plus en coop bundelen de krachten de supermarktketens plus en.

spring naar inhoud zoeken naar coverton leading and making organisations excel management amp advisory services menu home waarom coverton diensten contact blog zoeken blog hoe kan je ziekenhuisaccreditaties laten renderen geplaatst op door jef hendrickx als je af en toe in ziekenhuizen komt heb je het ongetwijfeld al gehoord of gezien acties en initiatieven ter voorbereiding voor de volgende pr audit van de ziekenhuisaccreditatie. niaz en jci zijn twee woorden die veel in beweging zetten in ziekenhuizen De kosten van groenten en fruit veilen Toch halen ziekenhuizen vaak niet het onderste uit de kan als het gaat over de voordelen van accreditaties. Wat is een ziekenhuisaccreditatie het geheel van initiatieven die gericht zijn op de externe evaluatie van een ziekenhuis tegen vooraf gedefinieerde expliciete en gepubliceerde standaarden met het oog op het bevorderen van continue verbet.

Vragen over Groenten en fruit veilen

.