Menu Sluiten

Veiling Verse Tomaten

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling verse tomaten kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Tomaten Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling verse tomaten

nieuws en media dbs is aanwezig op fruit logistica you can visit us in hall .. B link http www.fruitlogistica.de en dbs gaat samenwerken met fruitpackers dbs gaat samenwerken met fruitpackers dbs uit sintkatelijnewaver heeft een akkoord bereikt met zijn buurman fruitpackers voor een verregaande samenwerking. Dbs het bedrijf dat gunther de boelpaep en dominique severijns in hebben opgestart is gespecialiseerd in im en export van groenten amp fruit en richt zich in belgi vooral op de grootdistributie en retailmarkt. meer en meer stelt dominique severijns vraagt de markt om een product dat dagvers verpakt is en dat voldoet aan alle vereisten op het vlak van voedselveiligheid traceerbaarheid etc veiling verse tomaten vlug rendement We wensen als bedrijf dan ook nog sterker in te zetten op dat domein. Fruitpackers anderzijds ook gevestigd op de terreinen van belorta verpakt dagverse groenten en fruit en wenst te groeien in deze markt. De samenwerk.

english nederlands espaol deutsch franais m fax infobrillante.be bernard vandenheedeouttier nv reo veiling oostnieuwkerkesteenweg roeselare belgi over ons import export dienstverlening kwaliteit contact importexport internationale activiteit wij werken met een breed scala aan verse producten. Met een onberispelijke service zowel in productkwaliteit als responstijd. Contacteer ons export vanuit de veiling van roeselare worden belgische producten over europa verkocht. Onze centrale ligging en snelle toegang tot de havens van antwerpen rotterdam zeebrugge en duinkerke stellen ons in staat om het volledige jaar een breed gamma van overzeese importproducten aan te bieden. Download de productfiche als pdf. Selder aubergine broccoli courgette savooikool rode kool witte kool spruiten bloemkool witloof asperges aardbeien kropsla appelen aardappelen komkommer peren paprika p.

Bericht over Veiling verse tomaten

de verse radijzen van de familie rabaey uit gistel bekijk onze keuze in veiling verse tomaten Klik hier voor hun verhaal. Home nieuws producenten vacatures faq contact extranet nl fr en de coperatie groenten en fruit bladgroenten fruit koolsoorten paddenstoelen peulvruchten stengelgroenten tomaten vruchtgroenten wortel en knolgewassen specialiteiten kruiden onze merken duurzaamheid kwaliteitsbeleid producenten de verse radijzen van de familie rabaey uit gistel in weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en ndashfruit van de reo veiling door een tal actieve ledenproducenten met passie en vakkennis markt klaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal dat ze graag met je delen. Deze maand volgen we radijzenteler kristof rabaey zijn vriendin michelle en broer jonas in hun serres te gistel. Lees meer de aubergines van ignace verhelst en .