Menu Sluiten

Veiling Verse Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling verse komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Komkommers Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling verse komkommers

de hoogstraten website maakt gebruik van cookies lees meer ok logo hoogstraten nl en fr de infoweb groenten amp fruit aardbeien tomaten paprikas specials komkommers kersen bessen passie voor kwaliteit duurzaamheid binnen de coperatie bij de teler werking verkoopsystemen bewaring aardbeiplanten paprikasortering over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons recepten nl en fr de over ons nieuws historiek contact lid worden vakantiejob vragen downloads vacatures bezoek ons missie en visie met onze missie samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening geeft coperatie hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling veiling verse komkommers : vind meer info hier De corebusiness blijft natuurlijk het commercialiseren van verse groenten en fruit voor haar producenten maar dienstverlening op maat wordt steeds belangrijker. En daar wil coperatie hoogstraten graag in uitblinken. De.

de verse radijzen van de familie rabaey uit gistel. Klik hier voor hun verhaal. Home nieuws producenten vacatures faq contact extranet nl fr en de coperatie groenten en fruit bladgroenten fruit koolsoorten paddenstoelen peulvruchten stengelgroenten tomaten vruchtgroenten wortel en knolgewassen specialiteiten kruiden onze merken duurzaamheid kwaliteitsbeleid reo nieuws telers fine fleur primeurbessen steunen kinderdagverblijf een primeuverkoop vandaag voor de reo veiling waar de eerste fine fleur rode bessen en fine fleur blauwe bessen van werden geveild. Regine mahieu en inge debergh uit westvleteren boden de primeurbessen aan en schonken de opbrengst van euro aan een goed doel vzw kudimba een dagverblijf voor kwetsbare kinderen in malawi. Lees meer win verse aardbeien voor moeder doe mee aan de jaarlijkse moederdagactie in de krant van westvlaanderen en win tot kg verse tomabel en fine fleur aardbeien. Lees meer reo veiling pro.

Het terrein van Veiling verse komkommers

nieuws en media dbs is aanwezig op fruit logistica you can visit us in hall .. B link http www.fruitlogistica.de en dbs gaat samenwerken met fruitpackers dbs gaat samenwerken met fruitpackers dbs uit sintkatelijnewaver heeft een akkoord bereikt met zijn buurman fruitpackers voor een verregaande samenwerking Wat omvat veiling verse komkommers Dbs het bedrijf dat gunther de boelpaep en dominique severijns in hebben opgestart is gespecialiseerd in im en export van groenten amp fruit en richt zich in belgi vooral op de grootdistributie en retailmarkt. meer en meer stelt dominique severijns vraagt de markt om een product dat dagvers verpakt is en dat voldoet aan alle vereisten op het vlak van voedselveiligheid traceerbaarheid etc. We wensen als bedrijf dan ook nog sterker in te zetten op dat domein. Fruitpackers anderzijds ook gevestigd op de terreinen van belorta verpa.