Menu Sluiten

Verkoop Paprikas

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over verkoop paprikas kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Paprikas verkoop

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verkoop paprikas

home over gerdo onze producten onze werking contact gerdo groenten amp fruit ce site en franccedilais rsaquo gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten. Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten. Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten verkoop paprikas schatting aanvragen Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem.

home winkel professionelen bestel contact professionelen groothandel fresh food zorgt voor dagverse groenten en fruit voor buurtwinkels hoevewinkels bedrijven en zorginstellingen. Voor grote hoeveelheden van ons vers en kwalitatief aanbod ben je bij fresh food aan het juiste adres. Zo werken we steeds op vraag van onze klanten en kun je grote hoeveelheden bestellen heb je belangstelling in verkoop paprikas Met onze dagelijkse leveringsschema s bevoorraden we steeds je winkel bedrijf of zorginstelling. Fresh food zorgt altijd voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindgebruiker. Hiervoor rijden we dan ook dagelijks voor dag en dauw naar de veilingen en importcentra s. Bekijk ons aanbod en bestel je voorraad op onze webshop horeca service met onze horecaservice staan we paraat voor restaurants frituren broodjesbars tavernes je bestelt de hoeveelheid groenten en fruit die.

Vragen over Verkoop paprikas

emailprotected home aanbiedingen leveringen bestel online contact fruithof primeurs al jaar de referentie in de provincie antwerpen fruithofprimeurs is in de provincie antwerpen al meer dan jaar n van de bekendste meest klantvriendelijke en betrouwbare leveranciers op het vlak van het leveren van dagverse groenten en fruit. Snel bestellen fruithof primeurs al jaar de referentie in de provincie antwerpen fruithofprimeurs is in de provincie antwerpen al meer dan jaar n van de bekendste meest klantvriendelijke en betrouwbare leveranciers op het vlak van het leveren van dagverse groenten en fruit. Snel bestellen fruithofprimeurs groenten en fruit al jaar de referentie in de provincie antwerpenfruithofprimeurs is in de provincie antwerpen al meer da.