Menu Sluiten

Kwaliteitsgroenten

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over kwaliteitsgroenten kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | De consumptie van kwaliteitsgroenten heeft zeer veel voordelen voor uw gezondheid.

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteitsgroenten

producten hard fruit zacht fruit zomergroenten wintergroenten ureka fresh certificaten transport language nederlands fran ais deutsch english contact ligging nieuws ons bedrijf home welkom bij vergro vergro nv is reeds meer dan jaar actief in de wereld van verse groenten en fruit. De laatste jaren is vergro uitgegroeid tot eacuteeacuten van de grootste exportbedrijven van belgieuml. Dagelijks worden hoofdzakelijk belgische producten uitgevoerd naar alle uithoeken van europa. Op vandaag wordt naar meer dan landen geeumlxporteerd. Rusland frankrijk duitsland engeland en tsjechieuml vertegenwoordigen meer dan van de totale omzet. Vergro is deacute specialist in tomaten prei sla aardbeien appelen en peren maar naast deze hoofdproducten verhandelt vergro nog een ruim assortiment andere producten. Euroureka fresh is het eigen huismerk van vergro. Enkel kwaliteitsgroenten en ndashfruit worden geselecteerd om deze merknaam te dragen kwaliteitsgroenten binnen ieders budget Er werken heden zorsquon tal personen in de groep vergro en er wordt een omzet gerealisee.

skip to main navigation search content search gebruikersmenu inloggen menu main navigation pakketten hoevewinkel hoevetoerisme over ons afbeelding over ons media content een kleine geschiedenis begin jaren begon antoine op ha grond met de bioteelt van vollegrondsgroenten op het ouderlijk bedrijf te sintlievensesse gelegen in de heuvelachtige uitlopers van de vlaamse ardennen. Tien jaar later leerde hij leen kennen en sindsdien komen ze samen tot rust in het werken met hun handen in volle verbondenheid met de aarde en met de natuur. Die verbondenheid bewust voelen en beleven is voor hen een bron van vreugde en energie inspirerende kracht die elke dag opnieuw duidelijker richting geeft voor de doelen die ze willen bereiken Een extra woordje over kwaliteitsgroenten Zo verdrievoudigde de grond waarop ze werken op een tiental jaren en werd de keuze voor afzet ook doelbewuster gekozen. Afbeelding afbeelding titel visie een biodynamische dorpsboerderij tekst de kollebloem is een werk en leefgemeenschap op biologischdynamische gronds.

Meer informatie over Kwaliteitsgroenten

de verse radijzen van de familie rabaey uit gistel. Klik hier voor hun verhaal. Home nieuws producenten vacatures faq contact extranet nl fr en de coperatie groenten en fruit bladgroenten fruit koolsoorten paddenstoelen peulvruchten stengelgroenten tomaten vruchtgroenten wortel en knolgewassen specialiteiten kruiden onze merken duurzaamheid kwaliteitsbeleid producenten de verse radijzen van de familie rabaey uit gistel in weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en ndashfruit van de reo veiling door een tal actieve ledenproducenten met passie en vakkennis markt klaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal dat ze graag met je delen. Deze maand volgen we radijzenteler kristof rabaey zij.