Menu Sluiten

Veiling Verse Paprikas

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling verse paprikas kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Paprikas Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling verse paprikas

gesneden groenten fruit nietversneden groenten fruit aardappelproducten paprika s voor brochettes over allgro inloggen seizoenskalender contact nieuws nl fr de seizoenskalender contact nieuws nl fr de groothandel en versnijderij van groenten en fruit bel menu gesneden groenten fruit nietversneden groenten fruit aardappelproducten paprika s voor brochettes over allgro inloggen home nietversneden groenten fruit nietversneden groenten fruit hamert u voor uw grootkeuken cateringbedrijf of maaltijdenfabriek op het gebruik van kraakverse producten van onberispelijke kwaliteit dan staat een betrouwbare groothandel voor groenten en fruit bovenaan uw leverancierslijst goed nieuws want allgro in sintlievenshoutem levert u een fruit en groentenmix om van te likkebaarden. Hamert u voor uw grootkeuken cateringbedrijf of maaltijdenfabriek op het gebruik van kraakverse producten van onberispelijke kwaliteit dan staat een betrouwbare groothandel voor groenten en fruit bovenaan uw leverancierslijst goed nieuws want allgro in sintlievenshout.

albert heijn peetersgovers like ons op facebook home over ons onze winkels historiek jobs contact plezierig werken bij albert heijn peetersgovers bij albert heijn peetersgovers doen we er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. We bieden je afwisseling persoonlijke aandacht openheid positieve energie coaching en prettige arbeidsvoorwaarden veiling verse paprikas raming aanvragen Een pleziergarantie zeg maar. Want mensen die met plezier werken zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd De verkoopsom van veiling verse paprikas Albert heijn mechelen xl bakkerij medewerker jobomschrijving als bakkerij medewerker bij albert heijn ndash peetersgovers ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en onderhouden van onze bakkerijafdeling. Jouw dag start met het bakken van vers brood pistolets en koffiekoeken. Daarnaast vul je het gamma aan met onze dagverse producten. Ook sta je de klant steeds met raad en daad bij tijdens hun zoektocht naar het smakelijkste brood of een feestelijk taartje. Gedurende de dag zorg jij dat het broodgamma gesneden .

Het terrein van Veiling verse paprikas

nico fruit welkom fruit gezondheid video contact x welkom u wenst als restaurateur topkwaliteit te serveren aan uw klanten u wil thuis genieten van gezonde voeding nico reniers uit overijse voorziet u van de meest verse fruit en groenten de grootvader van nico reniers startte als fruithandelaar in brussel zorsquon jaar geleden. Hij begon met het telen van eigen druiven maar werd al snel een fruithandelaar waar iedereen terecht kon voor fruit en groenten. De passie voor het vak werd doorgegeven en nu zit kleinzoon nico reniers aan het roer van de zaak. Met een eigen winkel als uitvalsbasis in overijse vlakbij brussel gaat nico bijna dagelijks op zoek naar de mooiste producten. Op verschillende veilingingen is hij dan ook geen onbekende. Steeds op zoek naar kwaliteit en versheid waarvoor zijn zaak gekend staat in de ruime omgeving. Nico reniers fungeert ook als groothandel voor horecagelegenheden. Als restaurantuitbater i.