Menu Sluiten

Veiling Bessen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling bessen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Bessen Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling bessen

aardbeien de lekkere belgische aardbei is glanzend rood intact en droog. Zij is stevig mollig en vrij van kneuzingen of zand veiling bessen raming aanvragen De aardbeikelk is fris groen van kleur. Aardbeien zijn sappig zijn oranje aan de binnenkant en hebben een goede smaak en een redelijk sterk aroma. Ze bevatten zeer hoge hoeveelheden vitaminen a b en c en mineralen calcium fosfor natrium en kaliumverder bevatten ze weinig calorie n. Hoogstraten veiling is demargro s belangrijkste aardbeileverancier. Dit product wordt ook geleverd in klantgerichte verpakkingen. Bijvoorbeeld hebben we kg aardbei dozen van april tot december. Aardbeien worden gesorteerd door de grootte van de vrucht de presentatie en versheid. Voor diameter indeling van de volgende normen van toepassing a.

home over ons registreer login nl fr onze producten nieuws contact info leveranciers info leveranciers exclusief bij biofresh certificaten iso veelgestelde vragen merken lactosevrij suikervrij glutenvrij vegetarisch toon alle antwoorden verberg alle antwoorden video witloofboer marc youtu.be duliyenkmry de klispoel de klispoel gevestigd aan de voet van de stuwwal bij nijmegen nl en uitkijkend over de ooijpolder ligt de klispoel. Opgericht in is het bedrijf nog steeds de enige waterkerskwekerij in nederland. Waterkers is een streekgebonden product en groeit in de natuur in stromend beekwater De kosten van veiling bessen Er zijn maar weinig plaatsen in nederland waar dat voorhanden is. Vanwege de ligging in een kwetsbaar natuurgebied n uit idea.

Berichtgeving over Veiling bessen

home winkel professionelen bestel contact professionelen groothandel fresh food zorgt voor dagverse groenten en fruit voor buurtwinkels hoevewinkels bedrijven en zorginstellingen. Voor grote hoeveelheden van ons vers en kwalitatief aanbod ben je bij fresh food aan het juiste adres. Zo werken we steeds op vraag van onze klanten en kun je grote hoeveelheden bestellen. Met onze dagelijkse leveringsschema s bevoorraden we steeds je winkel bedrijf of zorginstelling. Fresh food zorgt altijd voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindgebruiker. Hiervoor rijden we dan ook dagelijks voor dag en dauw naar de veilingen en importcentra s. Bekijk ons aanbod en bestel je voorraad op onze webshop horeca service met onze horecaservice staan we paraat voor restaurants frituren broodjesbars tavernes je bestelt de hoeveelheid groenten en fruit die je zaak nodig heeft en wij zorgen voor een levering op maat van je horecazaak. Bij ons kun je een uitgebreide waaier aan groenten en fruit inclusief alle specialiteiten en e.