Menu Sluiten

Kwalitatieve Komkommers

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over kwalitatieve komkommers kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Komkommers Kwaliteit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatieve komkommers

deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking kwalitatieve komkommers voor meer omzet Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. bekijk reviews gratis levering vanaf contact belgi nederlands belgique franais nederland france mijn account menu euro zaaien opkweken meststof potgrond tuinapotheek tuin huis dier serres planten tuintips contact home gt webshop gt serres serres wenst u een serre te kopen als expert in groenteplanten zijn we ook premium dealer van acdserres heb je belangstelling in kwalitatieve komkommers U kan uw kas hier online samenstellen en de opties en prijzen raadplegen. Lees zeker ook eens ons artikel waarom een acd serre bij hermie.com kopen . Weet u nog niet of u een goedkope budgetserre een tunnelserre of zeer kwalitatieve prestige serre wenst aan te kopen lees dan zeker .

.

Toelichting over Kwalitatieve komkommers

.