Menu Sluiten

Veiling Paprikas

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling paprikas kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Paprikas Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling paprikas

ga naar tuincentrum home groenten amp fruit groenten en fruit artisanale voedingswaren verse noten en gedroogde zuidvruchten fruitsappen handgesneden en gespoelde groenten gevulde groenten fruit en voedingsmanden nieuws contact equivmenu home groenten amp fruit groenten en fruit artisanale voedingswaren verse noten en gedroogde zuidvruchten fruitsappen handgesneden en gespoelde groenten gevulde groenten fruit en voedingsmanden nieuws contact groenten amp fruit groenten en fruit artisanale voedingswaren verse noten en gedroogde zuidvruchten fruitsappen handgesneden en gespoelde groenten gevulde groenten fruit en voedingsmanden groenten amp fruit groenten en fruit artisanale voedingswaren verse noten en gedroogde zuidvruchten fruitsappen handgesneden en gespoelde groenten gevulde groenten fruit en voedingsmanden bloemen amp planten kamerplanten buitenplanten boeketjes snijbloemen alles voor de tuin gardena tuinmateriaal hg onderhoudsproducten potgronden mest en s.

home fruit amp groenten bewerkte producten wijnassortiment contact fruit groenten en wijn steeds van topkwaliteit contacteer ons fruit en groenten van klassiekers tot verborgen schatten ons gamma fruit en groenten in knokke is te uitgebreid om hier volledig op te sommen veiling paprikas specialisatie Van truffelaardappel over crosnes du japon tot zeekraal. Van ananasframboos over maravilla tot watermeloen u vindt het allemaal bij fruitpaleis. Seizoensgebonden specialiteiten het seizoensgebonden assortiment is steeds onze basis aangevuld met diverse specialiteiten. In het najaar en in de winter zijn er de wilde champignons van de kastanjebruine parijse champignons tot de verse morilles en verse truffels uit de peacuterigord of italieuml. De veilingdagen zijn maandag woensdag en vrijdag. Quasi dezelfde dag kunnen wij u alles leveren. Ook speciale groenten zijn bij ons te verkrijgen zoals pastinaak warmoes aardperen. Op simpel verzoek brengen wij datgene mee dat ni.

Wat je wil weten over Veiling paprikas

home over gerdo onze producten onze werking contact gerdo groenten amp fruit ce site en franccedilais rsaquo gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit De diversiteit van veiling paprikas We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten. Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten. Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortiment topproducten van eigen bodem naar diverse groothandels en supermarkten. Bekijk ons aanbod gerdo nv is jaar actief in het verhandelen van belgische groenten en fruit. We exporteren dagelijks een ruim assortimen.