Menu Sluiten

Kwalitatieve Bessen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over kwalitatieve bessen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Bessen Kwaliteit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatieve bessen

apotheek de pauw september welkom de weken van… Nieuw in de apotheek artsen back vakantieperiodes griepseizoen leveranciers back afspraak maken nutsvoorzieningen vacature nieuwsflash hoe optimaal gebruik maken van onze site student en op zoek naar een compendium rsaquo lsaquo testing voor reis en evenementencertificiaat klik hier voor alle info over reis en evenement testing en het reserveren van uw testing nieuw in de apotheek sanas sportvoeding u kan bij ons nu ook terecht voor de sportvoeding van sanas dit zijn kwalitatieve sport en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als de gevordere sporter. Lees meer koorachoo en aromakids echte vriendjes voor de kleintjes een familie knuffels met een bijzonder uiterlijk gemaakt door kinderen geruststellend in alle omstandigheden zullen deze knuffels uw kinderen helpen om hun angsten en emoties te boven te komen. Ontdek de aromakids in video lees meer a.

please enable javascript. Toggle navigation menu kitchen wednesday restaurant open bar activiteiten reserveren jobs donc vermouth donc vermouth open voor lekker gezond de lijsterbes open voor verleiding sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de lijsterbes. sorbus is latijn voor vrucht terwijl aucupor vogelvangst betekent kwalitatieve bessen passend voor uw firma De romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. Open voor meer maar er is meer. De lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt het startpunt van een open minded food sharing community. Open bar de lijsterbes is geen klassiek.

Gegevens over Kwalitatieve bessen

home assortiment wijn amp gerecht degustaties fotos weetjes over ons nieuwsbrief contact home assortiment wijn amp gerecht degustaties fotos weetjes over ons nieuwsbrief contact assortiment rode wijnen languedoc domaine robert vic vin de france igp quotla ferme petit paulquot deze lsquorsquokleine paulrsquorsquo is een assemblage van grenache en merlot en afkomstig van het domaine robert vic in vias De vergoeding voor kwalitatieve bessen Na de fris robijnrode kleur met trage tranenbeekjes volgt een speels boeket van klein rood fruit zonnig en superrijp in de mond eenvoudig van architectuur maar met toch een aangename fraicirccheur. Plezierige fruitdeugniet zonder kelderambities te serveren bij uw alledaagse gerechten. Koude vleesgerechten vegetarisch euro joseph castan pays doc igp finesse een assemblage van merlot en caberne.