Menu Sluiten

Veiling Verse Aardbeien

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over veiling verse aardbeien kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Verse Aardbeien Veiling

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiling verse aardbeien

home over gerdo onze producten onze werking contact gerdo groenten amp fruit ce site en franccedilais rsaquo over gerdo gerdo werd opgericht door gerard dobbels en zoon carlos dobbels in als conservenfabriek. Geleidelijk aan werd overgestapt naar het verhandelen van verse groenten voor de industrie. eind de jaren vervoegde de derde generatie dobbels stefaan het bedrijf. Voor het eerst werd prei gexporteerd naar frankrijk voor de verse markt veiling verse aardbeien met korting Stefaan wist het klantenbestand en het assortiment uit te breiden en het bedrijf exporteert naar diverse landen. Alle groenten en fruit die wij aanbieden worden aangekocht op de belgische veilingen volgens het simultaan kloksysteem. Dit betekent dat de producten op de veiling in roeselare reoveiling de veiling in mechelen bel orta en de veiling in hoogstraten op hetzelfde moment aangeboden worden. Daarnaast wordt dit assortiment aangevuld met producten van onze plaatselijke telers. Dagelijkse contacten met onze producenten zorgen voor een aanvoer van vers.

welkom bij de limburgse tuinbouwveiling intranet login menu home de veiling vandaag medewerkers infrastructuur werking kwaliteit export aanbod informatie faq links nieuws contact telefoon openingsuren email infoltv.be limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouw veiling is een telercoperatie van groenten en fruittelers limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouwveiling vandaag telercooumlperatie de limburgse tuinbouw veiling is een telercooumlperatie van groente en fruittelers met leden waaronder actieve leden en een uitgebreid kopersclieumlnteel. Ons kopersclieumlnteel bestaat voornamelijk uit exporteurs groothandelaars grootdistributie winkeliers en lokale marktkramers industrie en importeurs. Onze veiling heeft tot doelstelling het verkopen van alle verse groenten en fruit van onze leden aan een zo hoog mogelijke prijs. In tegenstelling tot de meeste andere veilingen in belgieuml zijn we niet zo groot. Onze slogan luidt dan ook klein maar f.

Sterke info over Veiling verse aardbeien

open menu home over ons open submenu ons verhaal ons team vacatures assortiment open submenu verse mosselen verse vis schaal en schelpdieren oesters bereidingen zeevruchtenschotels fruits de mer conserven gerookte en gemarineerde vis bbq tips tricks recepten nieuws faq contact bestel online home assortiment verse vis verse vis van verse vis krijg je nooit genoeg in ons assortiment verse vis vindt u uiteraard de courante noordzeevissoorten terug zoals kabeljauw rog roodbaars tong in verschillende maten zeebaars kweekvissen zoals forel tarbot zalm … Hoewel tong en kabeljauw nog steeds de meest gegeerde vissoorten zijn loont het zeker de moeite om ook minder gekende en goedkopere vissoorten uit te proberen De diversiteit van veiling verse aardbeien Hoe maakt u nu de beste keuze waar moet u op letten bij het samenstellen van uw menu . Versheid. Hoe vers is verse vis het is een vraag die regelmatig gesteld wordt en wa.