Menu Sluiten

Kwalitatieve Kersen

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over kwalitatieve kersen kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Kersen Kwaliteit

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatieve kersen

inloggen nederlands nederlands franais contacteer ons bel ons nu blog zoeken winkelwagen product producten leeg menu home smaakbrengers vinaigrettes vinaigrettes horeca siropen uien kappertjes augurken siropen drinkazijnen groenten conserven gepelde tomaten erwten diverse granen courgettes bonen asperges artichokken giftsets aardappelen kastanjes wortelen. truffels spinazie schorseneren quinoa prei palmharten paddestoelen mas look linzen klaargemaakte groenten kappertjes hele tomaten groentenmengeling sauzen zeer pikante sauzen pikante sauzen kaassauzen groenten sauzen giftsets pikante sauzen giftsets mosterd warme sauzen sauzen op basis van tomaten sauzen saus op basis van paprika s rouille pesto koude sauzen horeca koude sauzen gepelde tomaten fonds .

home assortiment wijn amp gerecht degustaties fotos weetjes over ons nieuwsbrief contact home assortiment wijn amp gerecht degustaties fotos weetjes over ons nieuwsbrief contact assortiment rode wijnen languedoc domaine robert vic vin de france igp quotla ferme petit paulquot deze lsquorsquokleine paulrsquorsquo is een assemblage van grenache en merlot en afkomstig van het domaine robert vic in vias kwalitatieve kersen bestellen Na de fris robijnrode kleur met trage tranenbeekjes volgt een speels boeket van klein rood fruit zonnig en superrijp in de mond eenvoudig van architectuur maar met toch een aangename fraicirccheur. Plezierige fruitdeugniet zonder kelderambities te serveren bij uw alledaagse gerechten. Koude vleesgerechten vegetarisch euro jo.

Feiten over Kwalitatieve kersen

home chx vini bart s blog contact nl l fr geplaatst op april door bart rogiers nieuw in ons gamma cantine dei in montepulciano. Deze wijnen van het domein cantine dei in toscane zijn nieuw in ons gamma. Lees meer over het domein en de geschiedenis onderaan. De vino nobile is intussen uitgeput en dus kunnen we geen proefpakket meer aanbieden sorry . Dei ndash martiena bianco ndash toscana igt agrave euro. Deze witte wijn is gemaakt van malvasiadruiven die afkomstig zijn van de martienawijngaard gelegen op m boven de zeespiegel. De fermentatie gebeurt op inox tanks bij een temperatuur van maximum deg om de fruitige aromarsquos van de druif optimaal te behouden. Geslaagd zou ik zeggen want de wijn verspreidt geuren van witte bloemen en geel fruit. In de mond worden we verwend met een goede structuur en mooie aciditeit Ons aanbod van kwalitatieve kersen Het is een evenwichtige wijn met pit die graag het gezelschap krijgt van sushiampsashimi slaatjes met een oosterse toets en gegrilde vis. . Dei ndash rosso di montepulciano doc agrave euro. De liefhebbers van s.