Menu Sluiten

Aardbeienteelt

Met onze missie “samen vorm geven aan een duurzame toekomst in verse groenten en fruit door vakmanschap en hoogwaardige dienstverlening” geeft Coöperatie Hoogstraten aan meer te willen betekenen dan louter een veiling.

Home of Quality

Hoogstraten is een coöperatieve vennootschap die gezond, veilig en
duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. We streven naar een groei
van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

Bij Coöperatie Hoogstraten cv doen we meer dan alleen groenten en fruit verkopen. Waar het bij ons allemaal om draait? Een eerlijke prijs bekomen voor (h)eerlijke producten. Van aardbeien over tomaat tot paprika. Ze worden met veel passie geteeld op velden en in serres rondom ons, en wij zorgen ervoor dat al die bakjes met groenten en fruit terechtkomen op hun bestemming. Alles begint bij een vers product. Blinkt het, na veel wikken en wegen, uit op alle strenge criteria? Dan verdelen we het – tot ver over onze grenzen.

De aardbeien zijn een begrip, maar Hoogstraten biedt veel meer. Zo verrassen we de markt regelmatig ook met nieuwe producten…

Coöperatie Hoogstraten cv vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.  

Meer info

tags: Groenten En Fruit Verkopen – Verkopen Verse Groenten En Fruit – Verdelen Groenten En Fruit – Veilingen Groenten En Fruit – Verse Groenten En Fruit – 

Wenst u meer info over aardbeienteelt kijk dan vlug op https://www.hoogstraten.eu | Aardbeienteelt

Groenten en Fruit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aardbeienteelt

overslaan en naar de inhoud gaan nl nederlands english franais hoofdnavigatie home investeren in vastgoed waarom investeren in vastgoed uw geld laten opbrengen ja maar hoe investeren in vastgoed een slim alternatief voor uw spaarrekening op zoek naar een alternatief inkomen investeer in vastgoed investeren in vastgoed kan al vanaf . Maatschappelijk verantwoord investeren vastgoedtypes vastgoedtypes nieuwbouwvastgoed studentenvastgoed zorgvastgoed hotelvastgoed werkwijze realis vastgoed werkwijze rislabel maak de vergelijking beleggen op de beurs vs investeren in vastgoed wat is nu het slimste bel gratis uu op projecten zorgvastgoed residentie botanic assistentiewoningen residentie maria assumpta residentie de veiling residentie steen residentie hippodrome herstelcampus prinsenhof hotelvastgoed greenhouse appartementen residentie botanic parkappartementen yust young urb.

grote baan rummen tel fax homeplastiserre productenonze producten tunnelserresvoor pro en hobbyist hekwerkenonze producten fotogalerijenoverzicht realisaties contactcontacteer plastiserre contacteer plastiserre stuur ons uw bericht vraag offertevraag heeft u na uw bezoek aan onze site nog vragen vul dan gerust onderstaand formulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk naam email telefoonnummer uw bericht plastiserre het bedrijf plastiserre bvba is actief in o.a aardbeienteelt zijn zeer populair De productie constructie plaatsing n onderhoud van zowel hobby als professionele folieserres schaduwhallen tunnelserres etc De verkoopwaarde van aardbeienteelt Een tweede pijler van plastiserre is het produceren en plaatsen van kwaliteitspoorten hekwerken en afsluitingen. Plastiserre werd gestart door zaakvoerder christian vandersmissen die destijds zelf actief was in de aardbeienteelt. Vanuit de behoefte zelf goede serre s te hebben en het ontbreken van een degelijk aanbod en flexibel maatwerk besloot hij zelf de eigen serres te produceren. Dit werd een succesverhaal en pl.

Feiten over Aardbeienteelt

nl en lindener gt het hageland maurice fol het hageland gob lindener geproefd media amp awards eshop hier zijn lochtige heuvelen ende noch lochtigher berghen geen steyl opschietende rotsen maer sachte glooyinghen die ghij met een beetje oeffening sonder vermoeyenisse bestijght. Bij het opklimmen begroet u overal struygewas ende de soet rieckende wijngaerd waer de blijde botten nog blijder trossen ende den vreughdebrenghenden wijn beloven. uit de toespraak van maerten van dorp ter gelegenheid van de opening van het academiejaar in . De vorming van een historisch landschap door bart minnen bron een wijngebied met ambitie. Provincie vlaamsbrabant de hagelandse heuvels een geschenk van de zee. Het hageland een land met een zachte naam maar met een karde kern van oostwestgerichte ijzerzandstenen heuvelruggen. Vanuit de lucht bekeken vertoont het hagelandse relif zich als een fraaie plooienval waarin langgerekte ongeveer even hoge heuvelruggen e.